DIGITALE TELEVISIE INFORMATIE
digitenne
homepage
nieuws
informatie
aanbieders
decoders
kanalen
postcodecheck
contact
nieuwsbrief
tvhome
wanadoo

persberichten

casema

persberichten digitale televisie
7 februari 2005

Nieuwe vergelijk- en informatie website Digitale Televisie

Een ware tv revolutie is zich aan het ontketenen.
Steeds meer consumenten willen zich niet meer onderwerpen aan de kabel-keuzepakketten zoals ze die krijgen voorgeschoteld door het eigen gemeente-/ districtsbestuur. Ze bepalen het zelf wel. En dat kan tegenwoordig. De digitale televisie biedt een scala aan mogelijkheden. Maar welke aanbieder moet men kiezen, welk pakket, welke decoder en via welke weg? Daarvoor is nu de website http://www.VergelijkDigiTV.nl gestart met objectieve informatie en vergelijkingen.

Consumenten kunnen dankzij digitale televisie kiezen uit talrijke zenders van over heel de wereld.
De consument haalt met digitale tv een grote variatie aan zenders in huis. Men heeft hierbij zelfs de vrijheid ongewenste erotiekzenders te blokkeren. Maar bovenal staat digitale televisie gelijk aan zeer hoge beeldkwaliteit en een perfect geluid. Een intensere beleving van de favoriete tv-programma’s is hiermee gegarandeerd.

De voordelen zijn welbekend, maar Nederland heeft te kampen met een probleem.
Want welke aanbieders zijn nu eigenlijk aanwezig in de digitale televisiewereld? En zijn al deze aanbieders wel te verkrijgen in de eigen woonplaats? Welke tv-kanalen biedt iedere aanbieder nu aan? En in welke prijscategorieën bevinden deze zich? Zijn de grootste schreeuwers ook wel daadwerkelijk de voordeligste? Een hoop vragen waar de consument sinds kort, op een snelle en betrouwbare wijze, direct antwoord op kan vinden.

Groot nieuws in televisieland; een onafhankelijke instelling heeft ‘de digitale televisie vergelijkingssite’ gelanceerd.
Consumenten kunnen nu rustig bekijken welke digitale aanbieder voor hem of haar de beste optie blijkt. Geheel gratis en zonder enige beďnvloeding of verplichting. De site? http://www.VergelijkDigiTV.nl. Eindelijk een antwoord op alle vragen. Eindelijk orde en overzicht in de nieuwe hype die digitale televisie heet.
upc
© copyright VERGELIJKDIGITV.NL - contact - Webdesign: Omnisite Webservices