DIGITALE TELEVISIE INFORMATIE
digitenne
homepage
nieuws
informatie
aanbieders
decoders
kanalen
postcodecheck
contact
nieuwsbrief
tvhome
wanadoo

persberichten

casema

nieuwsbericht digitale televisie
13-04-2011

UPC biedt klanten nu ook digitale televisie via CI+ Module
UPC Nederland breidt per 26 april haar digitale televisiediensten uit met een CI+ Module: een speciale kaart en kaarthouder die in een CI+ geschikte televisie kan worden gestoken. Via de module kan de klant het volledige digitale zenderaanbod van UPC inclusief HD-zenders ontvangen, terwijl zij geen mediabox (settopbox) nodig heeft. De klant krijgt de CI+ module van UPC in bruikleen.

Het voordeel van de CI+ module is dat klanten geen extra afstandsbediening, mediabox of bekabeling nodig hebben om digitale televisie van UPC te kunnen kijken. De CI+ kaart maakt het ook eenvoudiger om digitale televisie van hoge kwaliteit te kijken op een tweede toestel in, bijvoorbeeld, de slaapkamer waar er niet altijd ruimte is voor een mediabox. De CI+ standaard ondersteunt geen interactieve digitale televisie of pauzeermogelijkheden. Klanten die van deze opties gebruik willen maken kunnen het best kiezen voor de UPC Mediabox.

Voor een goede werking van de UPC CI+ Module heeft de klant een televisie nodig die voldoet aan de internationale CI+ standaard en die door UPC getest is. Hiervoor werkt het kabel- en mediabedrijf nauw samen met alle grote televisieproducenten, waaronder LG, Panasonic, Philips Sony en binnenkort ook Samsung. De actuele lijst met geschikte televisies is vanaf 26 april altijd te vinden op www.upc.nl/ciplus.

Alle zenderpakketten
CI+ is alleen verkrijgbaar als losse digitale televisiedienst. Zij maakt dus geen onderdeel uit van combinatiepakketten, zoals de populaire Alles-in-1 Voordeelpakketten.

Het maandelijks tarief voor de CI+ module is hetzelfde als voor de bestaande digitale abonnementen met een UPC Mediabox: € 5,- per maand voor UPC Digitale TV met 50 zenders en € 10,- per maand voor UPC Digitale TV Royaal met 90 zenders, naast de kosten voor Kabel TV en Radio. Uiteraard zijn deze abonnementen uit te breiden met alle extra zenderpakketten zoals Eredivisie Live en het HDTV-pakket met daarin 20 HD-zenders, waaronder de tien best bekeken Nederlandse televisiezenders.

De CI+ module wordt in eerste instantie vanaf 26 april via www.upc.nl en een beperkt aantal retailpartners aangeboden. Gaandeweg zullen meer verkoopkanalen worden toegevoegd.Bron: Persbericht UPC

< Terug naar nieuwsoverzicht

upc
© copyright VERGELIJKDIGITV.NL - contact - Webdesign: Omnisite Webservices