DIGITALE TELEVISIE INFORMATIE
digitenne
homepage
nieuws
informatie
aanbieders
decoders
kanalen
postcodecheck
contact
nieuwsbrief
tvhome
wanadoo

persberichten

casema

nieuwsbericht digitale televisie
01-03-2011

Kabel Noord wijzigt HD pakketten
Sinds 1 maart is er bij Kabel Noord een tweede HD-pakket beschikbaar, het pluspakket HD+. De introductieprijs van het zenderpakket met hierin een tiental HD-zenders is € 3,50.

In het HD+ pakket zitten, naast de reeds bekende zenders Brava en National Geographic, de zenders BBC, En, Canvas/Ketnet, Mezzo, Animal Planet, Travel Channel, ARTE en History Channel. Alle zenders worden in superieure HD kwaliteit doorgegeven. De HD kanalen bieden vaak een andere programmering dan de digitale kanalen in standaard kwaliteit.

Gratis kennismaken met HD+ voor HD-basispakket klanten
Alle klanten, die over een HD mogelijkheid beschikken (daarvoor is nodig een HD televisie met CI+ module of een HD box en een HD abonnement) kunnen in de maand maart gratis kennis maken met het nieuwe zenderpakket.

Vanaf april wordt het pakket voor het introductietarief van € 3,50 aangeboden. In de loop van de tijd zal de prijs worden aangepast aan de toename van het aantal zenders in het pakket. Omdat HD+ een pluspakket is, is stapelkorting van toepassing.

Aanvulling HD-basispakket
Ook zijn er twee zenders aan het HD-basispakket toegevoegd. Dit zijn Discovery HD en Brava in 3D. Om het 3D effect te bereiken, is wel een speciale 3D televisie nodig. De prijs van het HD-basispakket blijft € 1,50 per maand.

Eredivisie Live HD
Verder is het eerste kanaal van Eredivisie Live voor HD kijkers ook (automatisch) in HD; voor de gewone digitale kijkers blijft het signaal op hetzelfde kanaal (310) in de standaard digitale kwaliteit te zien.

Het totale aantal zenders in HD kwaliteit bij Kabel Noord komt hiermee voorlopig op 24.Bron: Kabel Noord

< Terug naar nieuwsoverzicht

upc
© copyright VERGELIJKDIGITV.NL - contact - Webdesign: Omnisite Webservices