DIGITALE TELEVISIE INFORMATIE
digitenne
homepage
nieuws
informatie
aanbieders
decoders
kanalen
postcodecheck
contact
nieuwsbrief
tvhome
wanadoo

persberichten

casema

nieuwsbericht digitale televisie
08-02-2011

Nat Geo Wild in HD TV pakket van KPN
Vanaf vandaag is het HD zenderpakket van Interactieve TV van KPN (iTV) uitgebreid met de zender Nat Geo Wild HD. Nat Geo Wild HD biedt een inzicht in de natuurlijke wereld, het milieu en de fantastische wezens die de aarde bewonen. Daarnaast biedt de zender unieke documentaires en beelden. Nat Geo Wild is onderdeel van het HD pakket van iTV van KPN. Tot eind februari kijken klanten met Interactieve TV gratis naar de zender.

Tarieven HD pakket
Om Nat Geo Wild HD te ontvangen moeten klanten een extra HD pakket aanschaffen. Het HD pakket bestaat uit 14 HD zenders. De kosten hiervoor zijn € 10,- per maand.

iTV van KPN kost € 10,- per maand. Hiernaast is een internetabonnement van KPN nodig (vanaf 25,- per maand). Om te kunnen genieten van High Definition moet de kijker beschikken over een HD of HD ready televisie, herkenbaar aan het HD-logo. De digitale TV ontvanger van KPN is geschikt voor HD TV en hoeft dus niet vervangen te worden.

Voor meer informatie over het HD pakket kunt u terecht op http://www.kpn.com/prive/tv/interactieve-tv.htm?#tabcontent3

Over TV van KPN
Met een marktaandeel van 22% is KPN de tweede aanbieder op de markt voor Digitale TV in Nederland. De nadruk ligt dit jaar vooral op Interactieve TV. Daarmee kunnen consumenten tv kijken op hun eigen manier. Live TV Pauzeren, Programma Gemist, Videotheek Thuis en het opnemen en bewaren op de harddiskrecorder (tevens digitale ontvanger) zijn belangrijke functies van Interactieve TV. Voor Interactieve TV is het noodzakelijk om internet van KPN te hebben.Bron: Persbericht KPN

< Terug naar nieuwsoverzicht

upc
© copyright VERGELIJKDIGITV.NL - contact - Webdesign: Omnisite Webservices